• Denne begivenhed er allerede afholdt.

ChillOut med bibelhistorier. Hjerte-installation

november 28 / 19:00 23:00

Kl. 19: Tre hjerter – tre åbne døre. Kunstinstallation oppe foran alteret ved billedkunstner Dorte Krabbe.

Kl. 19-23: Chillout relive – drømmende ambiente toner, stemning og atmosfære. Læn dig tilbage i sækkestol eller kirkebænk.

Kl. 20, 21 & 22: Oplæsning af bibelfortællinger i gendigtet form.

Hjertet er døren

– en kunstinstallation i Natkirken.

I installationen Hjertet er døren anvender kunstneren Dorte Krabbe både farvede og selvlysende perler og fremkalder derved et nyt billede i det mørklagte kirkerum.

Dorthe Krabbes egen søgen, åndelige spørgsmål og overvejelser er bagvedliggende overvejelser i hendes værker. Hjertet er døren er vokset ud af spørgsmål som: Hvad er et åbent hjerte? Kan jeg selv åbne mit hjerte? Hvordan kan jeg åbne det? Bor Gud bag hjertet?

Jomfru Maria giver sit ja til englen Gabriel. Ja til, at en gnist

og en flamme skal tage bolig i hende. Dette ja – hvordan berører det mit hjertes dør?”

Billedkunstner Dorte Krabbe f. 1966 Uddannet på Århus Kunstakademi 1992 Statsstipendiat til Academia di Belle Arti

di Firenze 1992-93.

www.dortekrabbe.com