Bogudgivelse

1. december / 19:30 21:30

Udgivelse og oplæsning af Ord fra det ordløse vol. 3

I juni i år holdt Natkirken over tre dage en Sommerskriveskole, hvor mere end 50 deltagere fordelt på tolv forskellige skriveworkshops skrev over temaet ’Samhørighed’.

Der blev skrevet mange tekster, hvilket der er kommet en antologi ud af, ‘Ord fra det ordløse’ vol. 3. Antologien udkommer denne 1. december aften, hvor en række af de deltagere, der har bidraget med deres tekster til antologien, vil læse op som del af Natkirkens meditative og åbne kirkerum.

Bagefter vil der være æbleskiver i Rotunden, hvor der også er mulighed for at købe antologien.

Alle er velkomne både til oplæsningsarrangementet i kirkerummet såvel til den lille efterfølgende udgivelsesreception i Rotunden. Tag også gerne en eller flere venner med.

Kl 19.30–20.30: Oplæsning i kirkerummet

Kl. 20.30-21.30: Reception i Rotunden