Frivillig

Frivillig i Natkirken

Natkirken i Vor Frue Kirke er et tilbud i det københavnske kirke- og natteliv hver torsdag, fredag og søndag aften.

Natkirken søger at danne ramme for både ro og eftertanke gennem stilhed, live musik, små andagter og events i samspil med det etablerede kulturliv. Natkirken bliver besøgt af dem, som slår et smut forbi kirken, før de bevæger sig videre ud i natten, eller af et publikum som søger ’en anden måde’ at gå i kirke på.

Vi har altid brug for frivillige kræfter som kan hjælpe med at løfte de mange opgaver, der er i forbindelse med vores åbningsaftener. Hvad enten det er aftener med gudstjenester, chillout-arrangementer, koraftener eller magiske universer med DJ’s.

Så har du lyst til at få et indblik i et alternativt københavnsk kirkeliv, er Natkirken det rette sted for dig. Her har du mulighed for at opleve en anden måde at gå i kirke på samtidig med, at du får mulighed for at sætte dit præg på kirkerummets atmosfæreDu vil som frivillig være med til at afholde kirke- og kulturevents i Natkirken, og du vil dermed skulle indgå som en del af det praktiske frivilligteam, der får arrangementerne til at køre rundt. Dette betyder blandt andet, at du skal være behjælpelig med klargørelse til diverse arrangementer, møde og tale med de mennesker der kommer i løbet af aftenen og løbende sørge for, at der hele tiden er netop den stemning, som Natkirken indbyder til.

Vi forventer:

  • At du har lyst til at være ”den praktiske gris”
  • At du har lyst og overskud til, i øjenhøjde og med imødekommenhed, at møde de mennesker, der benytter sig af kirkerummet
  • At du har lyst til og mod på at være kirkerummets øjne og opsynsmand.
  • At du forpligter dig til en vagt om måneden enten fredag fra kl. 17-24 eller søndag fra kl. 18.00-24..

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Share This!

Kommende arrangementer