Hjertet er døren

I installationen Hjertet er døren anvender kunstneren Dorte Krabbe både farvede og selvlysende perler og fremkalder derved et nyt billede i det mørklagte kirkerum.

Dorthe Krabbes egen søgen, åndelige spørgsmål og overvejelser er bagvedliggende overvejelser i hendes værker.

Hjertet er døren er vokset ud af spørgsmål som: Hvad er et åbent hjerte? Kan jeg selv åbne mit hjerte? Hvordan kan jeg åbne det? Bor Gud bag hjertet?

Jomfru Maria giver sit ja til englen Gabriel. Ja til, at en gnist og en flamme skal tage bolig i hende. Dette ja – hvordan berører det mit hjertes dør?”

Installationen kan ses i Natkirkens tusmørkerum fredag 29/10, torsdag 18/11, søndag 28/11 og torsdag 3/12.

Billedkunstner Dorte Krabbe f. 1966 Uddannet på Århus Kunstakademi 1992 Statsstipendiat til Academia di Belle Arti di Firenze 1992-93. www.dortekrabbe.com

Kommende arrangementer