Rasmus Daugbjerg

Den indre kritiker

Søndag d.23. juni

Den indre kritiker er den stemme i dit hoved, som fortæller dig, at du ikke er god nok til at skrive. At den sætning du lige har skrevet er dårlig. At den næste sætning du kommer til at skrive bliver endnu dårligere.

Det kan være svært at hengive sig til at skrive, hvis den indrekritiker får lov at bestemme. I min workshop skal vi øve os i ikke at lytte til den indre kritiker. Vi skal lave en masse, masse, masse skriveøvelser for at øve os i det mod, det kan kræve overhovedet at skrive. Vi skal turde skrive de dårlige sætninger – for jeg tror, at det er når man tør skrive de dårlige sætninger, at de gode pludselig kommer.

 

Foto: Lea Meilandt.

Underviser: Rasmus Daugbjerg

Uddannet fra den svenske forfatterskole Biskops Arnö og Forfatterskolen i København. Han debuterede med romanen Rygtet i 2021 og senest udkom Trold i 2022. Hans bøger har været nomineret til bl.a. Montana prisen og Karen Blixen prisen, og sidste år modtog han Michael Strunge prisen. Rasmus Daugbjerg har de seneste år undervist i at skrive i psykiatrien og på højskoler i hele landet. I øjeblikket er han tilknyttet H. C. Andersen Instituttet på SDU.

Kommende arrangementer