Caroline Albertine Minor

”Gør nu et Hjerte-Værk”

Lørdag d.22. juni

I min workshop skal vi se nærmere på musen og du’et – forelskelsens tavse objekter (som måske, måske ikke lytter). Vi skal arbejde med den henvendte og hengivne tekst skrevet på grænsen mellem brev, digt og optegnelse, og vi skal strengt spørge os selv om et portræt ikke i bedste fald er et tricktyveri i værste fald et rovmord?

Med afsæt i forfattere som Frank O’Hara, Ingeborg Bachmann, Edith Södergran, Pia Juul, Jacques Roubaud og James Schuyler skal vi skrive tekster i feltet mellem det intime og det ekstatiske.

Gå til Tilmelding

 

Foto: Daniel Hjort

Underviser: Caroline Albertine Minor

Uddannet fra Forfatterskolen og debuterede med romanen Pura vida i 2013. I 2017 udkom novellesamlingen Velsignelser. Bogen blev tildelt Michael Strunge-prisen, P.O. Enquists pris, Danske Skønlitterære Forfatteres pris Den svære Toer og en præmiering fra Statens Kunstfond. Derudover nomineret til Montanas Litteraturpris, Weekendavisens Litteraturpris, Politikens Litteraturpris, Læsernes Bogpris og Nordisk Råds litteraturpris. Samlingen er desuden solgt i Sverige, Norge, Italien, Holland og Tyskland. Minor modtog i 2018 Kunstfondens tre-årige arbejdslegat og i 2020 udkom hendes tredje bog, romanen Hummerens skjold, der er oversat til syv sprog.

Kommende arrangementer