Kritiske tekster

Lørdag d. 24/6

Kritiske tekster

Underviser: Jens Fogh

Mange af de selvudviklingsbøger, der sælger bedst for tiden, er skrevet af moraltænkere som Svend Brinkmann, Morten Albæk og Niels Overgaard. Bøgerne handler om, at man skal udvikle sig til at være et ordentligt og godt menneske, der gør sin pligt.Det kan der komme meget dårligt ud af. Derfor arbejder jeg for tiden på at skrive en kritik af dem.

I min workshop skal vi kigge nærmere på forskellen mellem livet som en gave og livet som en opgave. Men mest af alt skal vi kaste os ud i skrivning af kritiske, debatterende, irriterende og vrede tekster. Vi skal se på, hvordan de kan finde deres form, og hvordan vi kan skrive ud af det, vi modtager.

Foto: Jens Fogh

Jens Fogh har siden 2011 været præst i både land og by.

Han indledte sin debatkarriere med i sin studietid at stifte den endnu eksisterende debatforening TrosForum.

I sin tid som leder af Natkirken på Strøget (2016-2021) arbejdede han med gudstjenestens form, hvilket blandt andet kom til udtryk i de meget velbesøgte pop- og fællessangsgudstjenester. Han deltog i denne periode aktivt i den offentlige debat om emnet.

dansketalere.dk står der, at Jens er tidligere Hare Krishna munk. Det lyder eksotisk, så vi lader det stå lidt endnu. Sandheden er dog, at han i 2001 levede et døgn som Hare Krishna munk og skrev om det som freelancer for ungdomsmagasinet Chili.

 

Share This!

Kommende arrangementer