Temahold 1 efterår 2021

Tilmeld dig her

Gennem skriveøvelser og oplæsning finder du din skrivestemme, og får også muligheden for at dele den med andre.

Ord for ord, åbnes op for glæden ved at skrive.

Vi bruger blandt andet, sanserne som fokus og udgangspunkt. Du vil få kendskab til bl.a morgensider, flow skrivning, fokus skrivning, historie opbygning, tekst læsning, og forskellige skrive formater.

Underviser: Abelone Koppel er uddannet skuespiller og manusforfatter, har undervist i forskellige skrive former, dramaturgier og workshops, i over 20 år. I dag arbejder hun som dramatiker, forfatter og underviser.

Tid: tirsdag d. 28/9, 12/10, 26/10, 9/11 og 23/11. Alle gange kl. 16.30-19.30.

Døren åbnes 20 minutter før.

Sted: Sankt Andreas kirke, Gothersgade 148 1123 K – indgang fra den lille plads på hjørnet Gothersgade og Farimagsgade.

Praktisk: Deltagerne tager eget skrivegrej med. Der vil være kaffe og te på stedet. Alle hjælpes ad med det praktiske. Køleskab på stedet. Pauser tilrettelægges af underviseren.

Deltagerantal: max. 12 (efter først til mølle).

Pris og tilmelding: 600 kr., som betales i forbindelse med tilmelding på flg. link:

Tilmelding er først gældende ved betaling. Betaling er forpligtende, men kan dog refunderes ved afmelding op til to uger før kursusstart.

Kontakt: Underviser Abelone Koppel, mail: abelonek@gmail.com

Leder af Litteraturskolen, natkirkepræst Signe Malene Berg, mail: pastorberg@domkirken.dk

Kommende arrangementer