Temahold 2 efterår 2021

Tilmeld dig her

Fra hjerte til tekst

På kurset arbejder vi med at give livets store temaer litterær form. Vi arbejder med fødsels, død, skyld, håb og passion. Du kan skrive essay, poesi eller prosa – alle genrer er velkommen, og kurset er åbent for alle uanset skriveerfaring. Blot du elsker at skrive og at arbejde med dit litterære udtryk. Har du noget på hjerte, som du gerne vil arbejde med litterært, så kom og vær med. 

Underviser: Nina Søs Jasmin Vinther, som er uddannet fra Forfatterskolen og har læst litteraturvidenskab med teologi som sidefag. Hun har erfaring med at skrive skønlitteratur og formidling på fx museer. Desuden arbejder hun som terapeut og bruger kombinationen af spiritualitet og kreativitet i sit professionelle arbejde. 

Tid: søndag d. 10/10, 24/10, 7/11, 21/11 og 5/12. Alle gange kl. 13-16. Døren åbnes 20 minutter før.

Sted: Sankt Andreas kirke, Gothersgade 148 1123 K – indgang fra den lille plads på hjørnet Gothersgade og Farimagsgade.

Praktisk: Deltagerne tager eget skrivegrej med. Der vil være kaffe og te på stedet. Alle hjælpes ad med det praktiske. Køleskab på stedet. Pauser tilrettelægges af underviseren.  

Deltagerantal: max. 12 (efter først til mølle)

Pris og tilmelding: 600 kr., som betales i forbindelse med tilmelding.

Tilmelding er først gældende ved betaling. Betaling er forpligtende, men kan dog refunderes ved afmelding op til to uger før kursusstart. 

Kontakt: Underviser Nina Søs Vinther, mail: nvinther@gmail.com

Leder af Litteraturskolen, natkirkepræst Signe Malene Berg, mail: pastorberg@domkirken.dk

Kommende arrangementer